Speelkussen Multiplay Clown

Aantal:

109,95

1 dag 

excl. BTW

133,04

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Speelkussen Multiplay Clown
>
  • Speelkussen Multiplay Clown
  • Speelkussen Multiplay Clown
  • Speelkussen Multiplay Clown
  • Speelkussen Multiplay Clown
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
5,0 x 5,0 x 3,5 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
12
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V)
Transportmaat Transportmaat
1x rol á 1,5m³
Overdekt
Ja, geheel overdekt.
Gewicht Gewicht
160 kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Speelkussen Clown met Dak 6x6m huren- een leuk speelkussen voor een leuk feestje of evenement waar kinderen op aanwezig zijn! Speelkussens bieden de kinderen een extra uitdaging en worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen! Het Speelkussen Clown met Dak is geschikt voor alle seizoenen doordat het speelkussen overdekt is. In de winter hoef jij je geen zorgen te maken over de temperatuur, de kinderen krijgen het vanzelf warm als ze lekker aan het rond jumpen zijn in het speelkussen. In de herfst hoef jij je geen zorgen te maken over de regendruppels, de kinderen blijven namelijk gewoon droog door het dak! Een ideaal speelkussen geschikt voor alle seizoenen.

Het speelkussen wordt geleverd met een elektrische ventilator. Door middel van de ventilator staat het speelkussen binnen een no-time van tijd klaar voor gebruik. Het is ook mogelijk dat wij het speelkussens voor je op locatie leveren, begeleiden en op- en afbouwen.

Heb je nog vragen over onze speelkussens of over één van onze andere attracties? Dan kun altijd vrijblijvend contact opnemen met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam. De medewerkers van de klantenservice staan je graag te woord en helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Extra Productopties


Een beoordeling toevoegen