Nerf Blasters Set

Aantal:

49,95

1 dag 

excl. BTW

60,44

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Nerf Blasters Set
>
  • Nerf Blasters Set
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
5 v, 5
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze Attractie word voor u begeleid

Omschrijving

2 sets, 4 pistolen, 1 geweer elk.

Nerf Blasters Set

Onze NERF blasters set is uitgerust voor twee teams van 5! Elk team krijgt vier Dirupters pistolen, 5 schoten die je voor kan laden en zo snel als je kan laden ook kan vuren! Daarnaast krijgen elk team ook nog een Nerf Retaliator! Dit is een geweer compleet die je vanaf de schouder kan richten en net zo snel kan schieten als de Pistolen.

De set is geschikt voor 5 tegen 5, maar je kan zelf leuke spel regels verzinnen. Aanvallers tegen verdedigers, Bescherm de V.i.p en nog veel meer.

Het pakket bestaat uit:

  • 8 Distrupter Blasters
  • 2 Retaliator Blasters
  • 10 veiligheids brillen
  • Vooraad Nerf Pijlen

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussens, stormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Springkussenverhuur Nederland ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen