Hand desinfectiemiddel 10ml

1,45

1 dag 

excl. BTW

1,75

1 dag

incl. BTW

In winkelwagen te selecteren
Hand desinfectiemiddel 10ml
>
  • Hand desinfectiemiddel 10ml
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1

Omschrijving

Ga je aan de slag met je feestje?

Dan is in deze tijden goed op je hygiene letten een must. Beperk contact met mensen en was je handen vaak en grondig. Daar naast is het gebruik van disinfectie middelen een toegevoegde waarde voor de momenten waar in dat net niet gaat. Bijvoorbeeld als u onze producten in en uit gebruik neemt. Deze kleine flacons zijn goed op zak te houden.

Productinformatie "10ml handdesinfectant"

  • Voor handdesinfectie
  • Ook voor desinfectie van oppervlakken

Virazer Zacht handdesinfectant voor direct gebruik (ook te gebruiken als oppervlakte desinfectiemiddel).
Geproduceerd in Duitsland volgens WHO-richtlijnen Formule 1 op basis van ethanol.
Werkt binnen 30 seconden en verwijdert 99,9% van alle bacteriën en virussen.

Samenstelling:
100 gram oplossing bevat 79,25 gram ethanol, gedestilleerd water, 0,16 gram glycerine (ter bescherming tegen een uitdrogende huid) en <0,2 g waterstofperoxide

Grotere aantallen nodig?

Neem dan gerust even contact met ons op via info@gaafverhuur.nl

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussens, stormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Springkussenverhuur Nederland ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen