Glijbaan Jungle

Aantal:

123,97

1 dag 

excl. BTW

150,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Glijbaan Jungle
>
  • Glijbaan Jungle
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
5,5 x 3,0 x 5,0 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V)
Overdekt
Nee, niet overdekt.
Gewicht Gewicht
70 tot 100kg
Transportmaat Transportmaat
1x rol á 1,5m³
Op-/ afbouw advies
Deze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
U kunt deze attractie zelf begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Glijbaan jungle XL - Springkussen Huren Rotterdam

Vier je een groot feest of evenement en houdt het gezelschap van dieren? Dan is deze glijbaan met jungle thema een goede keus. De glijbaan is in XL formaat dus de kinderen en misschien ook wel volwassenene, kunnen lekker glijden. Bij het huren van de glijbaan krijg je er ook een elektrische blower bijgeleverd. Hiermee kan je eenvoudig de glijbaan opblazen. Heeft u geen zin of tijd om dit zelf te doen dan kan je tegen een kleine vergoeding hulp huren. 

De glijbaan dient geplaatst te worden op een zachte ondergrond, mocht dit niet lukken kunt u ervoor kiezen om valmatten te huren. Mocht er dan iemand vallen dan hij/zij op een zachte ondergrond. Voor hetvastzetten van de glijbaan kunt u een waterballast reserveren of de glijbaan vastzetten aan items, zoals straatmeubilair, hekwerken of bomen. Om u zich goed voor te bereiden op het gebruik van de glijbaan kunt u onze informatiepagina over veiligheidsinstructies doornemen. Of neem onze FAQ door met extra informatie.

Zoals u net heeft gelezen wordt er een elektrische blower geleverd bij de huur van een glijbaan. Wat u ook nodig heeft is een stroomaansluiting 230V en eventueel een stroomhaspel. Deze is ook bij ons te huur mocht je zelf niet over een stroomhaspel beschikken. 

Ben je opzoek naar andere glijbanen? Bekijk dan alle glijbanen uit ons assortiment!

Heb je nog vragen over deze glijbaan jungle XL of over één van onze andere producten? Neem dan vrijblijvend contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam. De medewerkers van de klantenservice kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw feestje uniek te maken!

Uiteraard leveren wij in de regio Rotterdam en omstreken: Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs, Brielle, Cappelle a/d IJssel, Hellevoetsluis, Hillegerberg-Schiebroek, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Maasdijk, Maassluis, Nieuwekerk a/d IJssel, Nieuw-Helvoet, Oostvoorne, Oud-Beijerland, Pijnacker, Poortugal, Prins Alexander, Ridderkerk, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Zuidland en Lansingerland.

Extra Productopties

69,95

excl. BTW

84,64

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

179,95

1 dag

excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

16,53

1 dag

excl. BTW

20,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Afmetingen DxBxH 2,0 x 1,0 x 0,1m


9,95

1 dag

excl. BTW

12,04

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Een beoordeling toevoegen