Glijbaan Clown

Aantal:

119,95

1 dag 

excl. BTW

145,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Glijbaan Clown
>
  • Glijbaan Clown
  • Glijbaan Clown
  • Glijbaan Clown
  • Glijbaan Clown
  • Glijbaan Clown
  • Glijbaan Clown
  • Glijbaan Clown
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
8,0 x 4,0 x 5,0 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100watt (230V)
Transportmaat Transportmaat
1x rol á 1,5m³
Overdekt
Nee, niet overdekt.
Gewicht Gewicht
100 tot 150kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
U kunt deze attractie zelf begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Clown Glijbaan XXL 8x4m – ben je op zoek naar een super gave attractie voor jouw feest of evenement? Dan ben je bij Springkussenverhuur Rotterdam op de juist plek! Wij hebben voor jou de Clown Glijbaan XXL in het assortiment! Deze glijbaan is maar vier meter breed en gaat acht meter de lucht in! Door de scheiding in de glijbaan kunnen de kinderen op een veilige manier de glijbaan beklimmen en er vanaf glijden. De glijbaan heeft een gezellig clown thema waardoor er al direct een feestelijke sfeer ontstaat! Kinderen enthousiasmeren? Dat doe je zeker met deze Clown Glijbaan!

Dit luchtkussen wordt geleverd met de benodigde elektrische ventilatoren. Met deze ventilatoren is het eenvoudig om het luchtkussen op te zetten en staat deze binnen no-time klaar voor gebruik. Je kunt eventueel ook gebruik maken van onze leveringsservice, op- en afbouw service en begeleid service.

Heb je nog vragen over één van onze attracties of wil je graag meer informatie? Dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam. De klantenservice geeft jou graag meer informatie en helpt je bij het maken van de juiste keuze voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties


Een beoordeling toevoegen