Easy Up Tent 3x4,5m Grijs

Aantal:

49,59

1 dag 

excl. BTW

60,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Easy Up Tent 3x4,5m Grijs
>
  • Easy Up Tent 3x4,5m Grijs
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
3,0 x 4,5 x 3,0 m
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie is eenvoudig zelf te plaatsen
Transportmaat Transportmaat
1,5 x 4,5 x 1,0 m
Gewicht Gewicht
45 kg

Omschrijving

Easy Up 3×4.5m Grijs- Staat er binnenkort een tuinfeestje of een ander soort feestje op de planning? Ook dan ben je bij Springkussenverhuur op het juiste adres! Naast dat wij verschillende leuke attracties verhuren, bieden we ook partytenten aan, waaronder de Easy Up 3×4.5 m partytent. Dit is een vouwtent die ontzettend makkelijk in gebruik is. Binnen een aantal minuten staat deze al klaar voor gebruik. De Easy Up tent wordt geleverd met twee kopwanden en twee zijwanden in de kleur grijs. Zo kun je de tent afsluiten als het bijvoorbeeld wat frisser wordt in de avonduurtjes.

Deze partytent is geschikt voor ongeveer 25 gasten en drie statafels. Je kunt deze Easy Up partytent ook nog in hoogte verstellen met een maximale stahoogte van 212 cm en dak hoogte van 320 cm. Daarnaast kun je de partytent makkelijk vervoeren, het langste deel is 165 cm. Ook wordt er een brandveiligheidscertificaat meegeleverd.

Mocht je vragen hebben over onze easy up tenten, dan horen wij deze graag! Neem contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Rotterdam en zij doen hun best om jouw vragen zo snel en goed mogelijk te beantwoorden.

Extra Productopties

41,32

1 dag

excl. BTW

50,00

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen