Disco Pakket

Aantal:

121,88

1 dag 

excl. BTW

147,47

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Disco Pakket discountoverlay
>
  • Disco Pakket
<

Producten in pakket

1x
LED PAR 56 4-Bar LED PAR 56 4-Bar
1x
Verlichting Disco LED Derby Verlichting Disco LED Derby
1x
Verlichting Disco LED Strobe Verlichting Disco LED Strobe
1x
Verlichting Disco Vertigo Verlichting Disco Vertigo
1x
Rookmachine incl. Vloeistof Rookmachine incl. Vloeistof

Producteigenschappen

Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
U kunt deze attractie zelf begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Audio Pakket

Wil je van je feestje een keigave disco maken!? Dan is dit het pakket voor jou! Met geweldige lampen en rookmachine maak jij van elke feest een echte Discoparty! Vergeet niet je geluidset!

Inbegrepen: 

  • Rookmachine
  • Led derby
  • Led strobe
  • Vertigo
  • Led par bar

Rookmachine incl 5 L vloeistof

Om een feest echt compleet te maken is een rookmachine niet te missen.

Deze zorgt voor sfeer en brengt de gasten goed in de feeststemming.

Daarnaast is een rookmachine ook erg leuk om te gebruiken op een thema feestje zoals Halloween, de rook en het verminderde uitzicht maken het extra spannend voor de gasten.

Verlichting Disco LED Derby

Met deze speciale dj-verlichting wordt uw feest pas echt gezellig. 

Een LED derby is een disco lamp met een zogeheten sterpatroon.De zeer sterke LED lichten stralen dus met een prachtige ster patroon door de ruimte. Sterk genoeg om door andere verlichting zoals PAR of LEDBAR heen te snijden.

De Derby kan ingesteld worden op intensiteit, hoe sterk de verlichting is. En Frequentie, hoe snel/vaak de patroon verwisseld en beweegt. De Derby kan ingesteld worden om naar de muziek te luisteren en met de maat mee te bewegen als waren. Of kan ingesteld worden om op willekeurige momenten te draaien.

Verlichting Disco LED Strobe

Met deze speciale dj-verlichting wordt uw feest pas echt gezellig.

De Led STROBE is een zeer krachtige flits die tussen de muziek door met een hoge frequentie knippert. Dit geeft het visuele effect dat alles zich vertraagt of slow motion beweegt. Voor muziek met harde beat en een snel tempo zal een strobe al snel waarde toevoegen in uw verlichting. De verlichting kan op frequentie en intensiteit ingesteld worden dankzij makkelijke bedieningen achter. 

Verlichting Disco Vertigo

Met deze speciale DJ verlichting wordt uw feest pas echt gezellig. Wij verhuren verschillende soorten lampen, zodat u degene kan kiezen die het beste bij u past.

De vertigo is een zogeheten ‘Ster’ patroon verlichting. Zijn zeer felle LED lichten stralen in een prachtige ster patroon door de ruimte. Sterk genoeg om door andere verlichting zoals PAR of LEDBAR heen te snijden. Dit geeft zeker een geweldig resultaat in combinatie met onze Rookmachine. De verlichting kan op frequentie en intensiteit ingesteld worden dankzij makkelijke bedieningen achter. 

LED Par 56 4bar 

Organiseer je een evenement of feest waarbij gebruik gemaakt wordt van een partytent?

Dan is goede verlichting en muziek essentieel om een gezellige warme sfeer te kunnen creëren.

Gaaf! verhuur bied naast springkussen ook andere artikelen zoals verlichting aan om een feest helemaal compleet te maken. Led Par 56 4bar zorgt ervoor dat het feest goed wordt verlicht met sfeerverlichting.

Mis je naast goede verlichting nog andere partybenodigdheden? Gaaf! verhuur verhuurt alles wat je nodig hebt bij het organiseren van een goed en geslaagd feest of evenement. Heb je vragen over dit artikel of advies nodig? Neem gerust contact op met ons!  

 

Gaaf! verhuur ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoeren en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan gaaf verhuur ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag vanvergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

 

 

Een beoordeling toevoegen